Ne. Klíč aktivujete jednou a to na platformě uvedené. Hra je pak vázaná na Váš účet. Klíč už pak nikdy neaktivujete, protože to ani není potřeba. Bohužel, někteří to nevědí nebo nechtějí vědět a chtějí 1 klíč aktivovat na více účtu. Když to nejde, tak jdou dávat hodnocení. O těchto lidech si myslíme své a je to pokus o krádež. V takové situaci dostává zákaz u nás nakupovat.

Comment on this FAQ

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.